Varför kan jag inte skapa en undersökning för mitt team?

Vill du skapa en undersökning för ditt team, men saknar tillgång till rätt miljö? Det kan finnas flera orsaker till det, till exempel:

1. Din centrala HR-samordnare har inte gett dig behörighet att skapa en undersökning. Även om du är chef kan din centrala HR-samordnare ha valt att inte ge dig de här rättigheterna.

Kontakta din HR-samordnare om du har frågor, han/hon kan se om du har de här rättigheterna eller inte och förklara varför.

2.  Någonting gick fel när dina rättigheter konfigurerades. Är du säker på att du bör ha behörighet att skapa egna undersökningar? Kontakta Effectorys kundtjänst via support.effectory.com.