Vad är de tekniska villkoren som krävs för att kunna köra Teamie på min (arbets)dator?

Om du använder en av dessa webbläsare så kan du använda Teamie utan problem:

• Den senaste versionen av Firefox
  • Den senaste versionen av Safari för Mac
  • Den senaste versionen av Google Chrome
  • Internet Explorer 11+

Om det oväntat händer att e-postmeddelanden från Teamie inte kommer fram eller om Teamie-sidan inte fungerar, genomför då vitlistningen nedan (i så fall har din organisation valt vissa inställningar som blockerar Teamie).

ICT-avdelningen i din organisation kan hjälpa dig med detta! Om de skulle ha frågor kan de kontakta Effectorys support-team på helpdesk@effectory.nl.

Vitlistning av den e-post med inbjudningar som är skickade (massutskick med e-post):

Domän: @teamie.nl

FQDN: mail3.effectory.nl

E-postserver IP: 198.2.134.34

Vitlistning av de webbservrar som används

• https://questionnaire.teamie.nl
  • https://portal.teamie.nl
  • https://webapi.teamie.nl
  • https://signin.effectory.com

Dessutom kan den personen också kontrollera om de viktiga tekniska funktionerna fungerar:

https://portal.teamie.nl/checks.html.