Kan anställda fortfarande tas bort under svarsperioden?

Naturligtvis, kollegor kan bli sjuka, ta årlig ledighet eller vara frånvarande av en eller annan anledning och inte delta i en Teamie. Du kan justera Teamien under undersökningen. Klicka överst på startskärmen för att öppna en meny och klicka sedan på ”justera Teamie”.

Du hittar även en ”justera Teamie”-knapp under svarsrubriken. Denna knapp tar dig till samma sida för att utföra önskade ändringar.