Kan en organisatör även förkorta svarsperioden om Teamien redan har påbörjats?

Som organisatör kanske du har valt att svarsperioden ska vara två veckor men du behöver snabbare inblick i resultaten. Så snart alla deltagare har fyllt i Teamien är den stängd och du får genast insyn i resultaten. På detta sätt kan du stänga Teamien snabbare än den inställda svarsperioden. Vill du stänga Teamien innan alla kollegor har deltagit? Som organisatör kan du då använda den här knappen:mceclip0.png