Hur kan du lägga till någon till Teamien utan att den personen deltar?

Hur startar jag en ny Teamie

En organisatör kan starta en Teamie för sitt team med några få klick. Du behöver bara fylla i: ett teamnamn, svarsperioden och e-postadresserna till de kollegor som ska delta. Med ett enda klick får alla deltagarna en inbjudan om att delta i Teamie. Du kan endast fortsätta med dessa steg om du är en Teamie-organisatör.

1. Logga in på portal.teamie.nl
  2. Längst ner på sidan hittar du alternativet ”Starta ny Teamie”. Öppna denna meny och klicka på den blå ”Starta ny Teamie”-knappen.
  3. Välj ett namn för ditt team.
  4. Ange hur länge du vill att frågeformuläret ska vara öppet.
  5. Skriv sedan in dina teammedlemmars namn och e-postadresser. Minst fem personer måste bjudas in. Du kan även lägga till en gäst, till exempel en utbildare eller konsult. Dessa gäster kan se resultaten men deltar inte i Teamien. Det kan även vara bra för kollegor som precis har börjat sin anställning.
  6. Välj språk för e-postmeddelandet med inbjudan. Du kan välja antingen nederländska eller engelska. När du godkänner Teamie-reglerna kan du skicka det genom att klicka på den blå ”skicka Teamie”-knappen. Alla dina teammedlemmar kommer sedan att motta e-postinbjudan!