Hur länge kan en Teamie hållas öppen?

1. Logga in på portal.teamie.nl
  2. Längst ner på sidan hittar du alternativet ”Starta ny Teamie”. Öppna denna meny och klicka på den blå ”Starta ny Teamie”-knappen.
  3. Du kan välja mellan en, två eller tre veckor eller så väljer du själv en period mellan nu och tre veckor. Du kan då ange det datum och den tid då Teamien öppnas och stängs. Genom att göra det kan du förbereda Teamien för en framtida period.
  4. Teamien stänger tidigare när alla i ditt team redan har slutfört frågeformuläret.