Hur kan jag göra någon till organisatör för Teamien?

En Teamie kan ha mer än en organisatör. Du kan utse varje teammedlem till organisatör. Det betyder att flera personer kan starta en Teamie. Du kan göra det enligt följande:

1. Lägg till den önskade kollegans namn och e-postadress. Längst ner på startsidan hittar du alternativet ”justera team”. Gå till hantera teammedlemmar och klicka på den blå knappen och lägg till en teammedlem.

1. Indikera sedan att den här kollegan även kan bli organisatör genom att dra cirkeln åt höger.

1. När en kollega redan har lagts till men du bara vill göra denne till organisatör, klicka på den aktuella kollegans namn. Du behöver inte lägga till den här personen igen. Du kan göra den här personen till organisatör genom att dra cirkeln åt höger.