Hur startar jag en ny Teamie?

En organisatör kan starta en Teamie för sitt team med några få klick. Du behöver bara fylla i: ett teamnamn, svarsperioden och e-postadresserna till de kollegor som ska delta. Med ett enda klick får alla deltagarna en inbjudan om att delta i Teamie. Du kan endast fortsätta med dessa steg om du är en Teamie-organisatör.

1. Logga in på portal.teamie.nl

2. Längst ner på sidan hittar du alternativet ”Starta ny Teamie”. Öppna denna meny och klicka på den blå ”Starta ny Teamie”-knappen.

3. Välj ett namn för ditt team.

4. Ange hur länge du vill att frågeformuläret ska vara öppet.

5. Skriv sedan in dina teammedlemmars namn och e-postadresser. Minst fem personer måste bjudas in. Du kan även lägga till en gäst, till exempel en utbildare eller konsult. Dessa gäster kan se resultaten men deltar inte i Teamien. Det kan även vara bra för kollegor som precis har börjat sin anställning.

6. Välj språk för e-postmeddelandet med inbjudan. Du kan välja antingen nederländska eller engelska. När du godkänner Teamie-reglerna kan du skicka det genom att klicka på den blå ”skicka Teamie”-knappen. Alla dina teammedlemmar kommer sedan att motta e-postinbjudan!