Glömt lösenordet till My Effectory?

Glömt lösenord?

Du kan ett begära nytt lösenord till ditt My Effectory-konto genom att genomföra följande steg:

1. Gå till sidan my.effectory.com.
  2. Ange den e-postadress där du mottog inbjudan.
  3. Klicka på länken ”glömt lösenord?” under inloggningsknappen.
  4. Klicka på ”byt lösenord”-knappen på nästa skärm
  5. Ett e-postmeddelande med en länk för att återställa ditt lösenord kommer att skickas till din e-postadress.
  6. Klicka på länken. Du kan nu ställa in ett nytt lösenord. Lösenord måste alltid innehålla en stor bokstav, ett specialtecken och en siffra.