Mitt konto på My Effectory är blockerat. Vad ska jag göra?

Om du har försökt att logga in för många gånger med ett felaktigt lösenord kommer My Effectory att blockera ditt konto automatiskt. Du kan personligen avblockera ditt konto genom att klicka på ”glömt lösenord” och följa stegen nedan:

1. Gå till sidan my.effectory.com.
  2. Ange den e-postadress där du mottog inbjudan.
  3. Klicka på länken ”glömt lösenord?” under inloggningsknappen.
  4. Klicka på ”byt lösenord”-knappen på nästa skärm
  5. Ett e-postmeddelande med en länk för att återställa ditt lösenord kommer att skickas till din e-postadress.
  6. Klicka på länken. Du kan nu ställa in ett nytt lösenord. Lösenord måste alltid innehålla en stor bokstav, ett specialtecken och en siffra.