Vad finns på My Effectory, och var?

När du har loggat in på My Effectory kommer du till en sida där du hittar den nödvändiga informationen: svarsfrekvensen, resultatet och åtgärdsplanen.

Genom att använda menyfältet på din skärms vänstra sida kan du gå direkt till svarsfrekvensen eller resultaten. Om du klickar ”svarsfrekvens” i menyn kan du följa den faktiska svarsfrekvensen. Klicka på länken ”resultat och åtgärder” för att komma till avsnittet där du kan tillgå resultaten online, kan välja att ladda ner dem som PDF/PPT-rapporter eller gå till online-åtgärdsplanen.

Om menyn inte visas direkt när du har loggat in på My Effectory, klicka på de tre horisontella strecken högst upp till vänster. Menyn kommer då att visas på den vänstra sidan.