Var kan du hitta ditt teams resultat?

Om du är chef för ett team eller en avdelning kan du hitta ditt teams teamresultat på My Effectory

Så snart resultaten är tillgängliga kommer du att motta ett e-postmeddelande från Effectory med en länk till My Effectory. Du kan använda den här länken för att logga in genom att använda ditt eget lösenord. På My Effectory kan du se svarsdata och granska ditt teams resultat. Du kan se undersökningens svarsfrekvens eller resultat via menyn på vänster sida.

Om menyn inte visas direkt när du har loggat in på My Effectory, klicka på de tre horisontella strecken högst upp till vänster. Menyn kommer då att visas på den vänstra sidan.

Ladda ner och skriva ut rapporten?
Resultaten i My Effectory kan också läsas eller laddas ner som en PDF- eller PPT-fil. Du kan hitta resultaten genom att klicka på länken ”resultat och åtgärder” i menyn till vänster. Informationen under resultat och åtgärder är samma som informationen i PDF-rapporten. Knappen för att ladda ner resultaten i PowerPoint- och PDF-format hittar du högst upp till höger på skärmen.

Andra gruppers resultat?
Om du som chef har tillgång till andra gruppers resultat kan du hitta olika teamrapporter genom att navigera med knappen nedan (på skärmens vänstra sida).

Börja med resultaten?
Ditt teams resultat kommer att visas interaktivt. Du kan gå igenom resultaten och anslå vissa insikter (spara) så att de kan användas i åtgärdsplanen. Det gör att du alltid kan vara medveten om för vilka poäng eller insikter som du har en specifik åtgärd