Hur skapar jag ett konto på My Effectory?

Som chef kommer du automatiskt att ta emot ett e-postmeddelande med en inbjudan till att logga in på My Effectory så snart undersökningen börjar. Via en länk i e-postmeddelandet kommer du till en webbplats där du kan skapa ett konto.

Vi använder din e-postadress som användarnamn på kontot och ber dig att välja ett starkt lösenord för att säkerställa att alla uppgifter kan lagras säkert och anonymt. Du kommer sedan att motta en länk för att aktivera ditt konto.

Efter ditt första besök kan du logga in direkt via My Effectory.