Kan du inte logga in på My Effectory?

Om det inte går att logga in på My Effectory kan det bero på flera olika saker.

Är den här e-postadressen okänd?

En av orsakerna skulle kunna vara att dina uppgifter är felaktigt registrerade i din chefs fil som vi har mottagit från din organisation. Du kan kontakta din chef för att fråga vem som koordinerar undersökningen i organisationen.

Om detta inte är orsaken till att du inte kan logga in så kan du kontakta en av våra anställda via vår chatt (i skärmens nedre högra hörn), kontakta oss genom att skicka en förfrågan online eller genom att ringa oss. Vår kontaktinformation finns på kontaktsidan.

Blockerad?

Om du har försökt att logga in med ett felaktigt lösenord för många gånger kommer My Effectory att blockera ditt konto automatiskt. Du kan personligen avblockera ditt konto genom att klicka på ”glömt lösenord”-knappen och följa stegen nedan:

1. Gå till sidan effectory.com.
  2. Ange den e-postadress där du mottog inbjudan.
  3. Klicka på länken ”glömt lösenord?” under inloggningsknappen.
  4. Klicka på ”byt lösenord”-knappen på nästa skärm
  5. Ett e-postmeddelande med en länk för att återställa ditt lösenord kommer att skickas till din e-postadress.
  6. Klicka på länken. Du kan nu ställa in ett nytt lösenord. Lösenord måste alltid innehålla en stor bokstav, ett specialtecken och en siffra.

Låst?

Om ditt konto på My Effectory har låsts råder vi dig att kontakta en av våra Effectory-medarbetare via vår chatt (i skärmens nedre högra hörn), genom att skicka en förfrågan online eller genom att ringa hjälpcentralen i Nederländerna 0800 333 32 86, utanför Nederländerna: 0031 20 30 50 1033.