Har du tappat bort din inbjudan?

Har du tappat bort din inbjudan eller har du råkat radera e-postmeddelandet?
Inga problem, du kan efterfråga inbjudan igen genom att följa dessa tre steg:

1. På startsidan kommer du att se en ikon med titeln ”borttappad inbjudan”.

2.Klicka på ikonen för att öppna en skärm där du sedan anger din e-postadress,

3. Du kommer genast att motta en ny länk till frågeformuläret på den e-postadress du uppgav.

Om vårt system inte känner igen din e-postadress kan du kontakta en av våra anställda via vår chatt (i skärmens nedre högra hörn) eller hitta våra kontaktuppgifter genom att använda kontaktknappen på startsidan.