Jag har mottagit en inbjudan men jag arbetar inte längre här.

Inbjudan har skickats till dig på begäran av din tidigare arbetsgivare. Det betyder att arbetsgivaren värderar din åsikt om organisationen och vill att den inkluderas i den här undersökningen.

Skulle du föredra att inte fylla i frågeformuläret?
Inga problem. Du kan kontakta en av våra Effectory-anställda via chatten (i skärmens nedre högra hörn) eller via den här sidan för att ange att du inte längre är anställd vid företaget. De kommer att ta bort dig ifrån deltagarlistan. Du kommer inte längre att motta några meddelanden om undersökningen.