Kan jag stänga mitt formulär och göra klart det en annan gång?

Du kan spara frågeformuläret så att du kan fortsätta att besvara det vid ett senare tillfälle. Högst upp på frågeformuläret finns det ett alternativ för att spara det. Om du klickar på detta kommer frågeformuläret med de angivna uppgifterna att sparas.

Om knappen saknas i ditt frågeformulär har du mottagit den senaste versionen av vårt frågeformulär där svaren sparas automatiskt. När perioden för att fylla i frågeformuläret har löpt ut kommer vi endast att behandla de frågeformulär som lämnats in och inte de frågeformulär som bara sparades under tiden.

Fortsätta med svaren som sparades under tiden?

Om du vill fortsätta att fylla i frågeformuläret, öppna det då genom att klicka på din personliga länk. Dina svar kommer att laddas så att du kan fortsätta att fylla i frågeformuläret.