Jag har mottagit en påminnelse men jag har redan slutfört mitt frågeformulär. Vad ska jag göra nu?

Har du redan slutfört och skickat frågeformuläret?
Då kan du kontrollera att ditt svar har mottagits av Effectory. Om du vill kontrollera om dina svar har mottagits kan du klicka på den personliga länken igen. Då kommer du att få ett meddelande på skärmen om att du redan har lämnat in frågeformuläret som ser ut så här:

Har du inte skickat dina svar på rätt sätt?
När du besöker frågeformulärets startskärm så har ditt frågeformulär inte skickats in ännu. Den personliga länken som du har tagit emot från oss kan endast användas en gång. Kontrollera därför en gång till att du har besvarat alla frågorna och gå sedan till den sista sidan för att lämna in frågeformuläret.