Min inbjudan har skickats till fel adress, vad ska jag göra nu?

Har din inbjudan skickats till fel adress (e-post eller post)?

Kontakta en av våra anställda via vår chatt (i skärmens nedre högra hörn) eller hitta våra kontaktuppgifter genom att använda kontaktknappen på startsidan. De kan uppdatera din adress och skicka din inbjudan till din nya adress. Vi har mottagit dina uppgifter från din arbetsgivare. Vi uppdaterar dessa i vårt register men de uppdateras inte automatiskt i din arbetsgivares register.