Jag har inte mottagit en inbjudan, vad händer nu?

Mottog du ingen inbjudan? Eller är du osäker på huruvida du har mottagit inbjudan och raderat den av misstag?
Inga problem, använd följande tre steg för att kontrollera om du redan har mottagit inbjudan:

1. På startsidan kommer du att se en ikon med titeln ”borttappad inbjudan”.

2. Klicka på ikonen för att öppna en skärm där du sedan kan uppge din e-postadress.

3. Du kommer genast att motta en ny länk till frågeformuläret på den e-postadress du uppgav.

Om vårt system inte känner igen din e-postadress kan du kontakta en av våra anställda via vår chatt (i skärmens nedre högra hörn) eller hitta våra kontaktuppgifter genom att använda kontaktknappen på startsidan. De kan kontrollera om du har inkluderats i deltagarlistan.

Det kan vara så att du inte har blivit inbjuden till att delta i den här undersökningen på grund av att du inte har varit anställd tillräckligt länge eller på grund av att du frilansar för organisationen. Vår personal kommer då att hänvisa dig till rätt kontaktperson inom din organisation. Kontaktpersonen kan hjälpa dig att kontrollera varför du inte har mottagit en inbjudan.