Glömt lösenordet till My Feedback?

Du kan begära ett nytt lösenord till ditt My Feedback-konto genom att följa dessa steg:

1. Gå till sidan: https://myfeedback.effectory.com
  2. Klicka på knappen ”glömt lösenord” bredvid alternativet att logga in. Skärmen nedan kommer att visas.
  3. Fyll i e-postadressen du använde för att skapa My Feedback-kontot.
  4. Du kommer att motta ett e-postmeddelande med en länk för att återställa ditt lösenord.
  5. Klicka på länken. Du kan nu ställa in ett nytt lösenord. Lösenord måste alltid innehålla en stor bokstav, ett specialtecken (såsom %^&*) och en siffra.