Var hittar jag ”My Feedback” i undersökningen?

My Feedback-kontot
Om din organisation har valt att använda My Feedback-sidan kan du registrera ett My Feedback-konto så snart du har slutfört frågeformuläret. Du har alltid möjligheten att registrera dig vid en senare tidpunkt. Det behöver inte vara direkt efter att du har fyllt i frågeformuläret. Du kan bara skapa ett konto med den e-postadress som har angetts av din arbetsgivare.

Du kan själv välja ett lösenord. Lösenord måste alltid innehålla en stor bokstav, ett specialtecken (#$%^&) och en siffra. Du kan sedan logga in med din e-postadress och ditt valda lösenord för att se din återkoppling.

Inloggningsskärmen ser ut på följande sätt. Om du har glömt ditt lösenord, använd länken under den gula inloggningsknappen, ”glömt lösenord”.

Problem med att logga in?

Om du inte lyckas skapa ett My Feedback-konto, kontakta en av våra anställda via vår chatt (i skärmens nedre högra hörn) eller hitta våra kontaktuppgifter här.