Jag har placerats i fel grupp. Vad ska jag göra nu?

Kontakten i din organisation har sammanställt gruppindelningen och kan informera dig om varför du har placerats i en viss grupp. Vi rekommenderar att du kontaktar kontakten i din organisation. Han eller hon kan ge ytterligare förklaring till gruppindelningen för undersökningen och kan möjligtvis kontakta Effectory för att göra ändringar. Du kan kontakta din chef för att fråga vem inom organisationen som koordinerar undersökningen.

Du kan även kontakta en av våra anställda via vår chatt (i skärmens nedre högra hörn) eller hitta våra kontaktuppgifter genom att använda kontaktknappen på startsidan.