Vilken funktion har koden i frågeformuläret?

Den (unika) koden i frågeformuläret ger varje anställd tillgång till formuläret en gång. Genom att använda denna unika kod kan Effectory undvika svarsförorening eftersom varje anställd endast kan slutföra frågeformuläret en gång.

Din kod till frågeformuläret kommer under inga omständigheter att lämnas ut till den organisation för vilken frågeformuläret fylls i. Dessutom är den unika koden på ditt formulär kopplad till undersökningens gruppindelning.

Syns inte koden?

Om koden inte syns kan vi inte lämna ditt svar till rätt grupp. För att lösa detta kan du kontakta en av våra anställda via vår chatt (i skärmens nedre högra hörn) eller hitta våra kontaktuppgifter genom att använda kontaktknappen på startsidan.