Hur vet jag att mitt frågeformulär har kommit fram?

Hur vet du om dina svar har kommit fram till Effectory?
Ditt frågeformulär är stängt efter att du skickat svaren. Om du får ett meddelande om att du har slutfört frågeformuläret betyder det att Effectory har mottagit dina svar. Du kommer att se följande meddelande på din skärm:

Kan du fortfarande öppna frågeformuläret?
Om du fortfarande kan öppna frågeformuläret och ge svar betyder det att dina svar inte har mottagits. Du kan lämna in frågeformuläret igen genom att trycka på ”skicka” på den sista sidan eller längst ner på frågeformuläret så som visas på bilden nedan: