Länken till frågeformuläret fungerar inte, vad ska jag göra nu?

Om din personliga länk till frågeformuläret inte fungerar kan det bero på flera olika saker. För det första är det viktigt att du använder den personliga länk som Effectory har skickat till dig.

Dessutom kan en popup-blockerare eller brandvägg hindra dig från att öppna frågeformuläret. Du kan ofta se ett meddelande om detta på din skärm. Du kan stänga av dessa tillfälligt så att du kan fylla i frågeformuläret.

Det är också viktigt att du eller din organisation har en internetanslutning. Det är inte möjligt att fylla i frågeformuläret offline.

Om länken fortfarande inte kan öppnas råder vi dig att använda en annan webbläsare. Försök att öppna länken i en annan webbläsare, exempelvis Google Chrome, Safari eller Mozilla Firefox.

Om du fortfarande inte kan öppna frågeformuläret, kontakta en av våra anställda via vår chatt (i skärmens nedre högra hörn) eller hitta våra kontaktuppgifter genom att använda kontaktknappen på startsidan.