Jag kan inte logga in med koden jag har fått. Vad ska jag göra nu?

Om du inte kan logga in till frågeformuläret kan detta bero på flera olika saker.

För det första är det viktigt att du använder din personliga skriftliga inbjudan. Den innehåller koden som du kan använda för att logga in till det digitala frågeformuläret.

Det kan också vara så att du av misstag inte har kopierat dina inloggningsuppgifter på rätt sätt. I din inbjudan är inloggningsuppgifterna i det grå avsnittet. Du måste kopiera detta helt när du loggar in i frågeformuläret.

Om du inte lyckas logga in, kontakta en av våra anställda via vår chatt (i skärmens nedre högra hörn) eller hitta våra kontaktuppgifter genom att använda kontaktknappen på startsidan.