Jag har skickat mitt frågeformulär men har skrivit någonting som är fel. Vad ska jag göra nu?

Vill du justera dina svar i frågeformuläret efter att du har skickat frågeformuläret?

Vi råder dig att kontakta en av våra Effectory-anställda. De kan hjälpa dig att kontrollera om det fortfarande går att justera svaren. Om undersökningen har stängt så är det tyvärr inte längre möjligt att göra dessa ändringar.

Du kan kontakta en av våra anställda via vår chatt (i skärmens nedre högra hörn) eller hitta våra kontaktuppgifter genom att använda kontaktknappen på startsidan.