Ce trebuie să fac dacă primesc notificarea că chestionarul meu a fost deja finalizat?

Notificarea că chestionarul tău a fost deja finalizat este trimisă din mai multe motive. În primul rând, este important să folosești detaliile personale de conectare și linkul personal către chestionar pe care le-ai primit de la Effectory.


Redirecționare la un coleg?
Fiecare chestionar poate fi completat o singură dată. Dacă ai redirecționat linkul către chestionar unui coleg sau ți-ai dezvăluit detaliile de conectare unui coleg, de obicei colegul respectiv completează chestionarul tău. În acest caz, contactează-l pe unul dintre angajații noștri pe chat (în partea din dreapta jos a ecranului) sau găsește detaliile noastre de contact prin accesarea butonului de contact de pe pagina de pornire.

A fost util acest articol?
2 din 2 au considerat acest conținut util
Aveți mai multe întrebări? Trimitere solicitare

Comentarii

0 comentarii

Vă rugăm să vă autentificați pentru a lăsa un comentariu.