Hvilke tekniske forhold kreves for å kunne kjøre Teamie på min (arbeids) datamaskin?

Hvis du bruker en av disse nettleserne, kan du bruke Teamie problemfritt:

• Den nyeste versjonen av Firefox
  • Den nyeste versjonen av Safari for Mac
  • Den nyeste versjonen av Google Chrome
  • Internet Explorer 11+

Hvis det uventede oppstår, og Teamie-e-post ikke kommer eller at Teamie-siden ikke virker, kan du utføre hvitlistingen nedenfor (i så fall har organisasjonen valgt bestemte innstillinger som blokkerer Teamie).

IT-avdelingen i organisasjonen kan gjøre dette for deg! Skulle de ha spørsmål, kan de kontakte Effectory Brukerstøtte på helpdesk@effectory.nl.

Hvitlisting av e-post for invitasjoner som er sendt (masseutsendelse av e-post):

Domene: @teamie.nl

Fullstendig kvalifisert domenenavn: mail3.effectory.nl

E-post server IP: 198.2.134.34

Hvitlisting for webservere som brukes

• https://questionnaire.teamie.nl
  • https://portal.teamie.nl
  • https://webapi.teamie.nl
  • https://signin.effectory.com

I tillegg kan personen også sjekke om de viktige tekniske funksjonene fungerer:

https://portal.teamie.nl/checks.html.