Glemt passordet for Teamie-kontoen din?

Slikt skjer! Via innloggingssiden til Teamie kan du enkelt opprette et nytt passord. Gå til portal.teamie.nl og skriv inn e-postadressen som du bruker til å logge deg på Teamie. Da vil du bli videresendt til skjermen for å fylle inn ditt passord. Under den gule innloggingsknappen, klikk på «glemt passord». Passord må alltid inneholde en stor bokstav, et tall og et spesialtegn som for eksempel %^&*.