Kan en arrangør også forkorte responstiden hvis Teamie allerede har startet?

Som arrangør kan du ha satt svarperioden til to uker, men du trenger raskere innsikt i resultatene. Så snart alle deltakerne har fylt ut i Teamie, vil det stenges, og du vil få umiddelbar innsikt i resultatene. På denne måten kan Teamie stenge tidligere enn den satte responstiden. Ønsker du å lukke Teamie når ikke alle kolleger har deltatt ennå? Som arrangør kan du da bruke denne knappen:mceclip0.png