Hvordan kan du legge noen til Teamie uten at personen deltar?

Hvordan kan jeg starte en ny Teamie

En arrangør kan starte en Teamie for sitt team med noen få klikk. Du trenger kun å fylle ut: et teamnavn, responstid og e-postadressene til kollegene for deltakelse. Med ett enkelt klikk vil alle deltakere få invitasjon til å delta i Teamie. Du kan kun gå gjennom disse trinnene hvis du er en Teamie-arrangør.

1. Logg inn på portal.teamie.nl
  2. Nederst på siden vil du finne valget ‘Starte ny Teamie’. Åpne denne menyen og klikk på den blå "Starte ny Teamie" -knappen.
  3. Velg et navn for teamet ditt.
  4. Angi hvor lenge du ønsker å holde spørreskjemaet åpent.
  5. Skriv deretter inn navnene og e-postadressene til gruppemedlemmene dine. Minst fem personer må bli invitert. Du kan også legge til en gjest, for eksempel en konsulent. Disse gjestene kan se resultatene, men ikke delta i Teamie. Dette kan også være nyttig for kolleger som nettopp har startet i jobben.
  6. Velg språket for invitasjons-e-posten. Du kan velge enten nederlandsk eller engelsk. Når du er enig i Teamie-reglene, kan du sende den ved å klikke på den blå "Send Teamie"-knappen. Alle dine teammedlemmer vil da motta invitasjonen på e-post!