Hvor lenge kan en Teamie holdes åpen?

1. Logg inn på portal.teamie.nl
  2. Nederst på siden vil du finne valget ‘Starte ny Teamie’. Åpne denne menyen og klikk på den blå "Starte ny Teamie" -knappen.
  3. Du kan velge mellom 1, 2 eller 3 uker, eller du kan personlig velge en periode mellom nå og tre uker. Du kan da angi dato og tidspunkt når Teamie åpner og lukker. Ved å gjøre det kan du forberede Teamie for en fremtidig periode.
  4. Teamie stenger tidligere når alle i teamet ditt har gjennomført spørreskjemaet.