Hvordan kan jeg gjøre en annen til arrangør av Teamie?

En Teamie kan ha mer enn en arrangør. Du kan utnevne hvert teammedlem som arrangør. Dette betyr at flere personer kan starte en Teamie. Du gjør dette på følgende måte:

1. Legg til ønsket kollega med navn og e-postadresse. Nederst på startsiden finner du alternativet «Juster team». Gå til «Administrere teammedlemmer» og klikk på den blå knappen og legg til et lagmedlem.

1. Deretter angir at denne kollegaen også kan bli arrangør ved å dra sirkelen til høyre.

1. Når en kollega allerede har blitt lagt til, men du ønsker å kun å gjøre dem til arrangør, klikker du navnet på den aktuelle kollega. Du trenger ikke å legge til denne personen igjen, du kan gjøre denne personen til en arrangør ved å dra sirkelen til høyre.