Hvordan kan jeg starte en ny Teamie?

En arrangør kan starte en Teamie for sitt team med noen få klikk. Du trenger kun å fylle ut: et teamnavn, responstid og e-postadressene til kollegene for deltakelse. Med ett enkelt klikk vil alle deltakere få invitasjon til å delta i Teamie. Du kan bare gå gjennom disse trinnene hvis du er en Teamie-arrangør.

1. Logg inn på portal.teamie.nl

2. Nederst på siden vil du finne valget ‘Starte ny Teamie’. Åpne denne menyen og klikk på den blå "Starte ny Teamie" -knappen.

3. Velg et navn til ditt team.

4. Angi hvor lenge du ønsker å holde spørreskjemaet åpent.

5. Skriv deretter inn navnene og e-postadressene til teammedlemmene dine. Minst fem personer må bli invitert. Du kan også legge til en gjest, for eksempel en konsulent. Disse gjestene kan se resultatene, men ikke delta i Teamie. Dette kan også være nyttig for kolleger som nettopp har startet i jobben.

6. Velg språket for invitasjons-e-posten. Du kan velge enten nederlandsk eller engelsk. Når du er enig med Teamie-reglene, kan du sende den ved å klikke på den blå "Send Teamie"-knappen. Alle dine teammedlemmer vil da motta invitasjonen på e-post!