Min konto for Min Effectory er blokkert, hva skal jeg gjøre?

Hvis du har forsøkt å logge inn for mange ganger med feil passord, vil Min Effectory automatisk blokkere kontoen din. Du kan personlig blokkere kontoen din ved å klikke på glemt passord og følge trinnene nedenfor:

1. Gå til my.effectory.com.
  2. Skriv inn e-postadressen der du mottok invitasjonen.
  3. Klikk på linken «Glemt passord?» under «Logg inn»-knappen.
  4. Klikk på «Endre passord» på neste skjermbilde
  5. En e-post med en link for å tilbakestille passordet vil bli sendt til din e-postadresse.
  6. Klikk på linken, og du kan nå sette et nytt passord. Passord må alltid inneholde en stor bokstav, et spesialtegn og et tall.