Hva finnes på Min Effectory, og hvor?

Etter at du er logget inn på My Effectory, kommer du til en side der du finner nødvendig informasjon: responsrate, resultater og handlingsplan.

Ved å bruke menylinjen på venstre side av skjermen, kan du gå direkte til responsrate eller resultater. Hvis du klikker ‘Responsrate’ i menyen, kan du følge den faktiske svarprosenten. Klikk på «Resultat og handling» og du kommer til seksjonen der du kan få tilgang til resultatene på nettet, velge å laste ned PDF/PPT-rapportene eller gå til den elektroniske handlingsplanen.

Hvis menyen ikke vises umiddelbart etter innlogging i My Effectory, klikker du på de tre horisontale stripene øverst til venstre, så vises menyen på venstre side.