Hvor kan du finne resultatene til ditt team?

Hvis du er leder av et team eller en avdeling, kan du finne resultatene til dette teamet på Min Effectory

Så snart resultatene er tilgjengelige, vil du motta en e-post fra Effectory med en link til Min Effectory. Du kan bruke denne linken til å logge inn med ditt eget passord. På Min Effective kan du se svardataene og resultatene fra teamet ditt. Du kan se responsraten eller resultatene fra undersøkelsen gjennom menyen på venstre side.

Hvis menyen ikke vises umiddelbart etter innlogging i Min Effectory, klikker du på de tre horisontale stripene øverst til venstre, så vises menyen på venstre side.

Laste ned og skrive ut rapporten?
Resultatene i Min Effectory kan også vises eller lastes ned som PDF eller PPT-fil. Du kan finne resultatene ved å klikke på «Resultat og Handling» i menyen på venstre side. Informasjonen under Resultat og Handling er den samme som informasjonen i PDF-rapporten. Knappen for å laste ned resultatene i PowerPoint og PDF-format finner du øverst til høyre på skjermen.

Resultater for forskjellige grupper?
Hvis du som leder har tilgang til resultatene fra ulike grupper, kan du finne de forskjellige grupperapportene ved å navigere med knappen nedenfor (venstre side av skjermen).

Komme i gang med resultatene?
Resultatene av ditt team vil vises interaktivt. Du kan bla gjennom resultatene og pinne visse innsikt (lagre) slik at de kan brukes til handlingsplanen. Dette gjør at du alltid kan være oppmerksom på hvilken poengsum eller hvilken innsikt du har til en bestemt handling