Hvordan oppretter jeg en konto for Min Effectory?

Som leder vil du automatisk motta en e-post med en invitasjon til å logge inn på Min Effectory når undersøkelsen starter. Via en lenke i e-posten kommer du til en nettside der du kan opprette en konto.

Vi bruker din e-postadresse som brukernavn for kontoen, og vi ber deg om å velge et sterkt passord for å sikre at alle dataene kan lagres sikkert og anonymt. Deretter vil du motta en lenke for å aktivere kontoen din.

Etter ditt første besøk kan du logge inn direkte via My Effectory.