Får du ikke logget på Min Effectory?

Hvis du ikke får logget deg inn på Min Effectory, kan dette skyldes ulike årsaker.

Er e-postadressen ukjent?
En av årsakene kan være at dine opplysninger er feilregistrert i lederens fil vi har mottatt fra organisasjonen din. Du kan kontakte lederen din for å spørre hvem som koordinerer undersøkelsen i organisasjonen.

Hvis dette ikke er grunnen til at du ikke kan logge inn, kan du kontakte en av våre ansatte via vår chat (nederst til høyre på skjermen). Kontakt oss ved å sende en online forespørsel eller ved å ringe oss. Vår kontaktinformasjon er på kontaktsiden.

Blokkert?
Hvis du har forsøkt å logge inn med et feil passord for mange ganger, vil Min Effectory automatisk blokkere kontoen din. Du kan selv oppheve blokkeringen av kontoen din ved å klikke på «Glemt passord» og følge trinnene nedenfor:

1. Gå til siden effectory.com.
  2. Skriv inn e-postadressen der du mottok invitasjonen.
  3. Klikk på linken «Glemt passord?» under «Logg inn»-knappen
  4. Klikk på «Endre passord» på neste skjermbilde
  5. En e-post med en link for å tilbakestille passordet vil bli sendt til din e-postadresse.
  6. Klikk på linken, og du kan nå sette et nytt passord. Passord må alltid inneholde en stor bokstav, et spesialtegn og et tall.

Låst?
Hvis kontoen for Min Effectory er låst, anbefaler vi deg å ta kontakt med en av våre Effectory-ansatte via vår chat (nederst til høyre på skjermen), ved å sende inn en online forespørsel eller kontakte vår brukerstøtte i Nederland på 0800 333 32 86, eller utenfor Nederland: 0031 20 30 50 1033.