Har du mistet invitasjonen din?

Har du mistet invitasjonen din eller ved et uhell slettet e-posten?
Ikke noe problem, du kan be om invitasjonen på nytt ved å følge disse 3 trinnene:

1. På startsiden ser du et ikon med tittelen «mistet invitasjon».

2. Klikk på dette ikonet for å åpne en skjerm, hvor du deretter kan skrive inn din e-postadresse,

3. Du vil umiddelbart motta en ny lenke til spørreskjemaet på den oppgitte e-postadressen.

Hvis e-postadressen din ikke er gjenkjent av vårt system, kan du kontakte en av våre ansatte via vår chat (nederst til høyre på skjermen) eller finne kontaktinformasjonen vår ved hjelp av kontaktknappen på startsiden.