Jeg har mottatt en invitasjon, men jeg jobber ikke her lenger

Invitasjonen er sendt til deg på forespørsel fra din tidligere arbeidsgiver. Dette betyr at denne arbeidsgiveren verdsetter din mening om organisasjonen og ønsker å inkludere den i undersøkelsen.

Ønsker du ikke å fylle ut spørreskjemaet?
Ikke noe problem. Du kan ta kontakt med en av våre Effectory-ansatte via chat (nederst til høyre på skjermen) eller via denne siden, for å meddele at du ikke lenger er ansatt i selskapet. De vil da fjerne deg fra deltakerfilen. Du vil ikke lenger motta noen meldinger om undersøkelsen.