Kan jeg lukke mitt spørreskjema og fullføre det på et annet tidspunkt?

Du kan lagre spørreskjemaet, slik at du kan fortsette å besvare det på senere tidspunkt. På toppen av spørreskjemaet er det mulighet for å lagre det. Hvis du klikker på dette, blir spørreskjemaet med de angitte dataene lagret.

Hvis knappen mangler i spørreskjemaet, har du mottatt den nyeste versjonen av våre spørreskjema hvor svarene lagres automatisk. Når den gitte perioden til spørreskjemaet er utløpt, behandler vi kun de innleverte spørreskjemaene og ikke de spørreskjemaene som kun ble lagret i mellomtiden.

Fortsette med svarene som ble lagret i mellomtiden?

Hvis du vil fortsette å fylle ut spørreskjemaet, åpner du spørreskjemaet ved å klikke på din personlige link. Dine svar blir lastet opp slik at du kan fortsette å fylle ut spørreskjemaet.