Invitasjonen min er sendt til feil adresse, hva gjør jeg nå?

Har invitasjonen din blitt sendt til feil adresse (e-post eller post)?

Ta kontakt med en av våre ansatte via vår chat (nederst til høyre på skjermen) eller finn kontaktinformasjonen vår ved hjelp av kontaktknappen på startsiden. De kan justere adressen og sende invitasjonen til din nye adresse. Vi har mottatt dine opplysninger fra din arbeidsgiver. Vi justerer disse i våre filer, men de justeres ikke automatisk i arbeidsgiverens filer.