Jeg har ikke mottatt en invitasjon, hva skjer nå?

Har du ikke mottatt en invitasjon? Eller er du ikke sikker på om du har mottatt invitasjonen og ved et uhell slettet den?
Ikke noe problem, bruk følgende 3 trinn for å sjekke om du allerede har mottatt invitasjonen:

1. På startsiden ser du et ikon med tittelen «mistet invitasjon».

2. Klikk på dette ikonet for å åpne en skjerm, hvor du deretter kan skrive inn din e-postadresse.

3. Du vil umiddelbart motta en ny lenke til spørreskjemaet på den oppgitte e-postadressen.

Hvis e-postadressen din ikke er gjenkjent av vårt system, kan du kontakte en av våre ansatte via vår chat (nederst til høyre på skjermen) eller finne kontaktinformasjonen vår ved hjelp av kontaktknappen på startsiden. De kan sjekke om du er inkludert i deltakerfilen eller ikke.

Det kan være at du ikke har blitt invitert til å delta i undersøkelsen, for eksempel på grunn av at du ikke har vært ansatt lenge nok eller fordi du jobber på frilansbasis for organisasjonen. Vår ansatte vil da henvise deg til den rette kontaktpersonen i din organisasjon. Du kan bekrefte ovenfor kontaktpersonen hvorfor du ikke har mottatt en invitasjon.