Glemt passordet til Min tilbakemelding?

Du kan personlig be om et nytt passord for Min tilbakemeldingskonto ved å følge disse trinnene:

1. Gå til: https://myfeedback.effectory.com
  2. Klikk på «Glemt passord» ved siden av alternativet for å logge inn. Skjermen under vil dukke opp.
  3. Skriv inn e-postadressen du har brukt til å opprette Min Tilbakemeldingskonto.
  4. Du vil motta en e-post med en link for å tilbakestille passordet ditt.
  5. Klikk på linken, og du kan nå sette et nytt passord. Passord må alltid inneholde en stor bokstav, et spesialtegn (som for eksempel %^&*) og et tall.