Hvor finner jeg «Min tilbakemelding» i undersøkelsen?

Min tilbakemeldingskonto
Hvis organisasjonen din har valgt å bruke Min tilbakemelding, kan du registrere deg direkte for en Min tilbakemeldingskonto etter å ha fylt ut spørreskjemaet. Du har alltid muligheten til å registrere deg på et senere tidspunkt, dette trenger ikke å være umiddelbart etter at du har fylt ut spørreskjemaet. Du kan kun opprette en konto med e-postadressen som er oppgitt av arbeidsgiveren din.

Du kan selv velge et passord. Passord må alltid inneholde en stor bokstav, et spesialtegn (#$%^&) og et tall. Du kan deretter logge inn med e-postadressen din og passordet ditt, og se din tilbakemelding.

Innloggingsbildet vil se slik ut. Hvis du har glemt passordet ditt, bruk linken under den gule innloggingsknappen, «glemt passord».

Problemer med å logge inn?

Hvis du ikke lykkes med å opprette en Min tilbakemeldingskonto, vennligst kontakt en av våre ansatte via vår chat (nederst til høyre på skjermen) eller finn kontaktinformasjonen her.