Jeg har blitt plassert i feil gruppe, hva skal jeg gjøre nå?

Kontaktpersonen til organisasjonen din har samlet gruppedivisjonen og kan informere deg om hvorfor du har blitt plassert i en bestemt gruppe. Vi anbefaler at du kontakter kontakten i organisasjonen. Han eller hun kan gi en ytterligere forklaring om gruppedeling av undersøkelsen og eventuelt kontakte Effective for å implementere endringer. Du kan kontakte lederen din for å spørre hvem som koordinerer undersøkelsen i organisasjonen.

Du kan også ta kontakt med en av våre ansatte via vår chat (nederst til høyre på skjermen) eller finne kontaktinformasjonen vår ved hjelp av kontaktknappen på startsiden.