Lenken til spørreskjemaet virker ikke, hva skal jeg gjøre nå?

Hvis din personlige link til spørreskjemaet ikke fungerer kan dette skyldes ulike årsaker. For det første er det viktig at du bruker den personlige lenken, som du har blitt sendt av Effectory.

I tillegg kan en popup-blokkering eller brannmur hindre deg i å åpne spørreskjemaet. Du ser ofte et varsel om dette på skjermen. Du kan slå disse av midlertidig, slik at du kan fylle ut spørreskjemaet.

Det er også viktig at du eller din organisasjon har en internettforbindelse, det er ikke mulig å fylle ut spørreskjemaet uten nett.

Hvis lenken fortsatt ikke åpnes, anbefaler vi deg å bruke en annen nettleser. Prøv å åpne lenken i en annen nettleser, for eksempel Google Chrome, Safari eller Mozilla Firefox.

Hvis du fortsatt ikke kan åpne spørreskjemaet, kan du kontakte en av våre ansatte via vår chat (nederst til høyre på skjermen) eller finne kontaktinformasjonen vår ved hjelp av kontaktknappen på startsiden.